Servicii

image

Consultanta

Oferim consultanta personalizata de arhitectura, inginerie, design interior si constructie.

Mai multe detalii
image

Proiectare

Solutii complete de proiectare, inginerie structurala si inginerie de instalatii in diferite etape de elaborare.

Mai multe detalii
image

Design

Simulari perspective 3D de interior si exterior pentru proiectele de arhitectura, design si peisagistica.

Mai multe detalii

Alte servicii oferite

 • Certificat de urbanism

  Primul pas din procesul de autorizare a lucrarilor de constructii este obtinerea Certificatului de urbanism. Acesta este un act de informare, care nu confera dreptul de a executa lucrari de constructii. Certificatul de Urbanism este emis de Primarie prin Biroul de Urbanism.

 • Autorizatia de constructie

  Obtinerea Autorizatiei de constructie/demolare este obligatorie pentru executarea unei constructii. Daca planuiti sa faceti o constructie este bine sa stiti ca autorizatia pentru constructie se elibereaza de catre primariile aferente, numai dupa ce ati obtinut Certificatul de urbanism.

 • Avize si acorduri

  Pentru obtinerea Autorizatiei de constructie ai nevoie si de obtinerea unor avize, cerute prin CU. Astfel, in certificatul de urbanism reprezentantii autoritatilor vor trece un ansamblu de valori obligatorii de care orice proprietar si arhitect trebuie sa tina cont pentru a putea obtine Autorizatia de constructie.

 • Cadastru

  Documentatie in vederea obtinerii numarului cadastral provizoriu, si a inscrierii cu caracter nedefinitiv in Cartea Funciara.

 • Amenajare interioara

  Design interior al spatiilor publice (banca, spatiu comercial, restaurant, cafenea, hotel, birouri) si private (locuinta, casa vacanta).

 • Executie

  Pentru proiecte ample de arhitectura va putem recomanda una din firmele de constructie cu care colaboram si va putem asigura supravegherea de santier.