Despre noi

Cine suntem

In spatele unui brand puternic sta o strategie bine pusa la punct, un management activ si implicat si o echipa unita, formata din profesionisti condusi de o dorinta de perfectionare continua cu scopul de a fi mereu cei mai buni. Solutiile arhitecturale propuse de noi reflecta o abordare noua in gandirea formelor si detalierea tehnica.
Avand o vasta experienta in domeniul arhitecturii, designului si executiei, oferim solutii complete de arhitectura: consultanta si studiu de fezabilitate la proiectul de inginerie , proiectul de amenajare interioara si decorare si management de proiect.

Impreuna

ImpreunaImpreuna am dezvoltat si am adus clientilor nostri cele mai bune solutii pentru proiectarea casei visate. Atentia deosebita la detalii se materializeaza prin creativitate, colaborare interdisciplinara si cercetare aprofundata pentru imbinarea perfecta a cerintelor cu normele impuse.

ObiectivObiectivul nostru este perfectiunea rezultatului final, de aceea parcurgem toate etapele proiectului impreuna cu clientii nostri, ajutandu-i totodata sa inteleaga toate elementele constitutive.

De viitor

Ca planuri de viitor, tindem in continuare spre cultivarea frumosului si a simtului estetic, urmand indicatiile si tendintele trasate de arhitecti, tinand cont de cerintele tale, dar si de opiniile inginerilor si proiectantilor.

30%
Constructie
50%
Structura
70%
Materiale

De ce noi?

Cu o buna pregatire in domeniu, oferim servicii complete de proiectare in constructii, design de interior, urbanism, peisagistica, management de proiect, consultanta de specialitate, de la procedurile de avizare si autorizare pana la punerea in opera, raspunzand cu profesionalism cerintelor diverselor programe arhitecturale: rezidentiale, comerciale, birouri, hoteluri, constructii industriale.

Solutiile arhitecturale propuse de noi reflecta o abordare noua in gandirea formelor si detalierea tehnica, in contextul societatii actuale si al unor principii vechi de mii de ani – abordare menita sa depaseasca aspiratiile clientilor in raport cu actiunile climatice si calitatea obiectului de arhitectura.

KaLiF Vision S.R.L. este un birou de arhitectura dedicat designului durabil si dezvoltarii inteligente in baza noilor tehnologii si principiilor arhitecturii stravechi. Fondat in anul 2007, biroul nostru de arhitectura aduce solutii cuprinzatoare de proiectare utilizand concepte din domeniile ecologiei, Feng Shui-ului si arhitecturii ezoterice.

Biroul nostru iti pune la dispozitie o larga serie de proiecte deja realizate pe care le poti consulta si folosi drept referinta pentru constructia casei tale.
Proiectele noastre au fost revizuite de noi de zeci de ori fie in urma propunerilor venite de la voi, fie ca urmare a participarii la nenumarate expozitii, cursuri, prezentari sau diferite conferinte sau fie ca urmare a cercetarii noastre individuale.

E adevarat, nimeni nu stie mai bine decat tine ce nevoi ai. Nici nu pretindem!
Dar stim sigur ca te putem ajuta.
Te putem asigura ca o consultatie privind viitoarea ta casa iti va clarifica o parte din probleme si te va ajuta sa alegi locuinta potrivita nevoilor tale.

Ce spun clientii nostri?

  • O data cu primul proiect desfasurat in Bucuresti, constructia unui bloc cu 4 etaje cu mansarda, am legat o colaborare stransa cu firma Kalif Vision, niste oameni foarte profesionisti care au reusit sa satisfaca toate cerintele noastre in materie de design, calitate si servicii.

  • Colaborarea noastre cu domnul arhitect Gheorghe Oana a inceput odata cu proiectul pentru o casa, cu o compartimentare interioara putin mai dificila si despre constructia careia aveam doar o idee foarte vaga.
    Am apreciat talentul arhitectului de a intelege cerintele clientului, prin intermediul unui limbaj mai mult sau mai putin de specialitate si nu in ultimul rand, abilitatea de a se conforma coordonatelor financiare ale proiectului, stabilite de comun acord cu clientul.